WIE ZIJN WIJ?

Hi! Wij zijn Buro Bladgroen, een bedrijf met de ambitie om interieurs te vergroenen met onze plantenwanden en groene binnentuinen. We ontwerpen en maken groenconcepten met als doel om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met planten. Onze projecten gaan altijd een interactie aan met de ruimte, waardoor het de architectuur en beleving versterkt. Graag delen wij onze passie voor natuur en interieurgroen met jou!

Tom van den Hurk – Eigenaar

Tom van den Hurk is oprichter van Buro Bladgroen. Al zijn hele leven verwondert hij zich over de natuur. Na het afronden van zijn studie interieurontwerp is hij zich gaan verdiepen in interieurvergroening en heeft hij ruim drie jaar gewerkt als plantenmuurspecialist bij Green Fortune. Vervolgens is hij drie jaar werkzaam geweest als tropisch plantenverzorger bij Burgers’ Zoo waar hij veel plantenkennis heeft opgedaan. Bij Buro Bladgroen kan hij zijn kennis en creativiteit samen laten komen. Door aandachtig te luisteren naar de vraag achter de vraag weet hij de klant iedere keer weer te verrassen met creatieve ideeën en groenconcepten. Naast dat hij ontwerpt is hij een echte maker met oog voor detail en door zijn technische kennis komt hij altijd met slimme oplossingen. 

 

Jet Tillmann – Architect

Met haar jarenlange ervaring als architect met een bouwkundige achtergrond is Jet een waardevolle sparringspartner. Ze weet natuurlijke elementen zo in te passen dat het de ruimtelijke beleving en esthetiek vergroot. Architectonische elementen en groen versterken elkaar hierdoor en gaan een interessante interactie met elkaar aan. Door zich in te leven in de gebruiker creëert ze voor ieder project een uniek concept, passend bij de ruimte.

 

WAAROM KIEZEN VOOR BLADGROEN?

persoonlijke aanpak

kennis en expertise

out of the box denken

samenwerking

automatisch watersysteem

ingebouwde groeiverlichting

onderhoudsarm

mogelijkheid zelfonderhoud

Bladgroen onderhoud